Pàgines

5 de juny del 2013

Els números de la vida de na Rosa i final del nostre Quadernet.

Hola famílies!

 Avui la protagonista del Racó dels Números ha estat na Rosa. Tots volíem que ella també realitzés el quadernet i la veritat és que ho ha fet de meravella i amb molta il·lusió. L'hem pogut conèixer un poquet més i ens ha encantat la seva gran feina!

 Aquí us deixam algunes fotos del moment:


 Així, donam per ACABAT el nostre Quadernet "Els números de la meva vida".

Els 25 infants, na Conchi i na Rosa l'hem realitzat i des d'aquí volem aprofitar per agrair-vos a tots la bona feina i la gran participació en aquesta activitat entre l'escola i la família. Els infants estan molt contents i els encanta mirar el Quadernet el temps de Biblioteca l'aula.

Com a tutora estic molt orgullosa i ben agraïda, ja que és una activitat molt enriquidora per a tots, que acompanyarà els infants a la biblioteca d'aula al llarg del seu pas per l'escola, juntament amb el Quadernet Viatger que vàrem realitzar tots junts l'any passat (i el Quadernet de les lletres que estem ben a punt d'acabar).

 Si alguna família està interessada en veure el quadernet físicament, ho pot fer durant aquest mes de Juny (me'l podeu demanar i el podreu veure complet a casa amb tranquil·litat).

Ja sabeu que si ho voleu veure en format digital, ho podeu fer a través de l'etiqueta: "Quadernet Números" de la dreta del nostre Bloc, allà on trobareu les 26 entrades que hem fet durant el curs envers aquesta activitat, amb les fotos de tots i totes.

 Enhorabona i una vegada més, moltes gràcies per la vostra col·laboració!!


 Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

2 comentaris:

  1. SI FUE MUY ENRIQUECEDOR, Y MUY DIVERTIDO AMBOS CUADERNILLOS FELICITACIONES!!! FLIA CERRATO

    ResponElimina