Pàgines

9 de juny de 2013

Flower PoweR!


Hola families! 

Com ja sabeu, divendres  vàrem celebrar una festa Flower Power al pati d'infantil per celebrar l'arribada del bon temps i, sobretot, per dedicar un dia a les nostres dues mestres en pràctiques  (Rosa i Amanda) que finalitzaven el seu període amb nosaltres. 

Va ser un dia molt divertit i emocionant:
Primerament nosaltres, els Pingüins, vàrem ambientar el pati per a la festa. 
Llavors, tots ens vàrem pintar la cara i ens posàrem els complements que havíem preparat per l'ocasió en els tallers el passat dimarts (signes de la pau i flors). 
Finalment, entre tots, vàrem preparar les taules amb tot el menjar que ens havien aportat les families. 

Un pic fet això, sortirem al pati i començàrem la festa! Varem menjar moltes coses bones i jugàrem i ballàrem amb cançons dels anys 60, 70 i 80. Va ser molt divertit!

Per finalitzar la festa vàrem voler fer un petit "homenatge" a Amanda i Rosa i els vam regalar un quadern fet entre tots amb dibuixos.

Des d'aquí també volem dedicar un petit espai a les nostres practicants, en especial a na Rosa, que ha estat qui ha compartit tots aquests mesos amb nosaltres.

Des del primer moment no hem volgut ensenyar-li res, ja que tots sabem que encara ens queda molt per aprendre; però l'hem volgut fer partícip de la vida dins la nostra classe, de tots els somriures que compartim, de les alegries, aprenentatges i esforços que formen part del nostre dia a dia.

Quasi sense adonar-nos, dins la classe dels Pingüins ha passat a haver-hi dues mestres que han complert les mateixes funcions i han caminat plegades cap els mateixos objectius.

Ha estat una experiència molt enriquidora per tots, grans i petits i només podem tenir paraules d'agraïment i mostres d'estimació cap a na Rosa que amb la seva paciència, bon humor, tranquil·litat i el seu somriure sempre a la cara ha fet que tots l'estimem molt. Tant que alguns de nosaltres ens vàrem emocionar de manera inesperada en el moment simbòlic de l'adéu!

Tot i que aquestes paraules semblin d'acomiadament, no us preocupeu! Durant aquestes dues setmanes na Rosa continuarà venint molts dies per ajudar-nos a dur a terme diferents tasques. 

Aquí us deixam les fotos que férem durant la festa; estàvem tots molt guapos, no trobau?


Salutacions!


Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

3 comentaris:

 1. HERMOSAS LAS FOTOS, Y GRACIAS ROSA POR TODO EL AMOR QUE LES BRINDASTE A LOS NIÑOS Y MAYORES, TE QUEREMOS MUCHO!!!! FLIA CERRATO

  ResponElimina
 2. Todos la queremos mucho! Hemos tenido mucha suerte de poder compartir con ella estos 4 últimos meses. Nos vendrá a ver, así que realmente no es una despedida, es un "Hasta luego".
  Gracias y besitos desde Palma!
  Conchi.

  ResponElimina
 3. Gracias a todos por haberme acogido así de bien! ha sido un placer estar en la "classe dels Pingüins de 5 anys" y una experiencia muy enriquecedora para mi.
  Yo también os he cogido muchísimo cariño a todos ^^ y la verdad que no tengo palabras para describir lo bien que he estado y lo contentísima que estoy con cada una de las personas y personitas que he conocido aquí! Muchos besitos a todos!
  Rosa.

  ResponElimina