Pàgines

17 de juny de 2013

Darrera setmana.

Hola famílies!

Hem arribat a la darrera setmana del curs.

Us recordam els esdeveniments que tenim prevists:

 - Dimarts 18: Aniversari Col·lectiu de tots els infants que fan anys durant els mesos d'estiu. - Dimecres 19: Excursió a Formentera. Ens veim directament al Port a les 9:45h.

>Què dur dins la motxilla? Entrepà per esmorzar al matí i suc, aigua congelada, entrepà per dinar, galletes per esmorzar a la tarda i suc, 1 Tovallola de platja, 1 camiseta de recanci.

>Què hem de dur posat? Camiseta de la classe, gorra, banyador, xancles, crema (protecció total).

 >Què durem les mestres? Crema solar amb protecció total (que reposarem durant tota la jornada), sombrilles, gelera amb aigua (per si algú es queda sense a la seva botella), tovalloletes humides, mocadors i botiquí de primers auxilis.
 - Dijous 20: Tallers d'aigua. Venir amb el banyador posat abaix.

 - Divendres 21:

> Matí: festa final amb sorpreses.

> Tarda: 19h Festival Fi de curs, amb graduació dels Pingüins i ball. Es farà entrega d'orles i diplomes... És molt important la vostra assistència!!!A més, tots els cursos faran el ball de fi de curs. Per fer el nostre ball, el Twist, és necessari venir vestits amb:

-Nenes: falda que us hem entregat, camiseta negra i sabates/sandalies negres. Pentinat: cabells “sueltos” o “coleta” o “trenza” baixa.

-Nens: xaleco que us hem entregat, camiseta negra, vaqueros i sabates/sandalies negres. Pentinat: cabells amb gomina, enrere o pinxos.


Esperam la vostra col·laboració!

Moltes gràcies, Conchi, tutora 5 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada