Pàgines

17 d’abril del 2013

Visitam la biblioteca municipal.

Hola famílies!

Aquesta setmana, aprofitant l'arribada de la diada de Sant Jordi i de la nostra setmana cultural, els Pingüins hem duit a terme una sortida a la Biblioteca Municipal d'Eivissa.

Allà, les bibliotecàries ens han fet una visita guiada per la ludoteca, la zona de la biblioteca infantil i la resta de la biblioteca. Hem pogut veure molts de contes i gaudir de la lectura silenciosa i variada, en un ambient molt ric i tranquil.
Hem après que hem d'estar en silenci i que hi ha molta gent que hi va a estudiar, a llegir o fins i tot a navegar per internet.
Ens han ensenyat com fer préstec de llibres, com feim nosaltres cada setmana, però amb els llibres de la biblioteca.
A més, hem après que aquest any es celebra l'any Pinotxo; per això, la biblioteca està ambientada amb aquest personatge i ens han regalat un punt de llibre.

Hem aprofitat per dur-nos en préstec 3 llibres d'art, de Joan Miró, per mirar durant aquests dies a la nostra classe. A més, na Patricia, que ja té el carnet i l'ha duit, ha fet el préstec d'un llibre que li ha agradat.

Divendres, durem dins la nostra carpeta viatgera el model de sol·licitud per a fer-nos socis de la biblioteca, per als infants que encara no tenim el carnet. Trobam que és una bona iniciativa per a que les famílies acompanyeu als infants a la biblioteca i aprofiteu la gran motivació creada. És totalment gratuït i podreu afavorir-vos dels avantatges que ofereix la biblioteca: préstec de contes, llibres, DVDs, connexió a internet... Animau-vos!!!

Aquí teniu algunes fotos del moment:



Salutacions,


Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada