Pàgines

26 de març de 2013

Pingüins pastissers: CRESPELLS de Pasqua!

Hola famílies!
Com sabeu, avui hem fet de cuiners i hem duit a terme un taller de crespells a la nostra classe.

Hem emprat els ingredients que vàrem comprar ahir al mercat i hem seguit la següent recepta:
 - 2 kg de farina
- 600 grams de sucre
 - 500 grans de mantequilla
- 12 vermells d'ou
- Una tassa grossa d'oli
- Dues llimones raspades
- 5 taronges ben sucades.

Tots junts hem experimentat multisensorialment tots els ingredients: els hem vist, tastat, ensumat, tocat, olorat... A més, hem col·laborat en la posada i preparació dels ingredients, hem tingut en compte el reciclatge a l'hora de llençar les pells de la taronja, els plàstics de la mantequilla, el paper del sucre... Hem après moltes coses!

Ambs aquests ingredients ens han sortit més de 200 crespellets i hem fet paquetets per dur-los a casa i menjar-los en família. Us han agradat?
Esperam que sí, ja que els hem fet amb molta estima i il·lusió.

Us mostram un resum a través de fotos, dels grans moments:



Salutacions i bon profit!!

 Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

2 comentaris:

  1. MMMMM RIQUISIMOS YA TE COPIE LA RECETA LO HAREMOS EN CASA FELICITACIONES A TODOS POR LO BUENO QUE ESTABAN!!! FLIA CERRATO.

    ResponElimina
  2. Gracias familia!
    Felices vacaciones de Pascua, nos vemos a la vuelta, el lunes 8 de abril.
    Pasadlo bien y besitos para todos!!!
    Conchi.

    ResponElimina