Pàgines

22 de gener del 2013

Iniciam un taller d'estimulació del llenguatge i emocions.

Hola famílies! 

A partir d'aquesta setmana iniciam una nova activitat a la nostra classe. Es tracta d'un taller d'estimulació del llenguatge i emocions que duu a terme na Rosa, la mestra d'audició i llenguatge  (AL) de la nostra escola. 

Aquest taller es farà tots els dimarts a última hora, després de natació, a dins la nostra aula, amb una durada d'uns 30 minuts. 

Consisteixen en treballar, de forma lúdica, aspectes relacionats amb el llenguatge com són el vocabulari, la bona pronúncia dels sons, la consciència de quines són les parts del cos que intervenen en la parla, entre d'altres. A més, es potenciarà el treball de les emocions i els sentiments, per aprendre a prendre consciència de com ens sentim (alegria, tristesa, por, sorpresa, ràbia, empipament...).

Els objectius principals d'aquest taller seran: la prevenció i correcció de dificultats relacionades amb la parla i la regulació de les emocions. 


Us avançam que tal vegada demanarem la vostra col·laboració per donar continuitat a casa a alguns dels exercicis que anem treballant als tallers d'estimulació del llenguatge.

Volem aprofitar per donar les gràcies a Rosa per haver volgut posar en marxa aquesta iniciativa que, sens dubte, serà molt beneficiosa per a tot el grup. 

Us seguirem informant! 
Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

2 comentaris:

  1. UNA ACTIVIDAD MUY ENRIQUECEDORA!!! ANDREA

    ResponElimina
  2. Gracias! Ya iremos colgando fotos del momento, hoy la hemos iniciado y les ha gustado mucho :)

    ResponElimina