Pàgines

12 d’octubre del 2012

INICI QUADERNET LES LLETRES DE LA MEVA VIDA

Hola famílies!

Com ja sabeu, i paral·lelament al Quadernet "Els números de la meva vida", hem iniciat també el Quadernet "Les lletres de la meva vida". És un quadernet d’activitats de lletres que realitzarem cada setmana fins a finals de curs, donant continuitat també al “quadernet viatger” que vàrem realitzar el curs passat.  

A classe hem preparat un quadern de fundes amb una plantilla per a cada nin i nina; cada dimecres, un dels vostres fills es durà a casa aquest quadernet, per elaborar-ho autònomament.


Amb la vostra ajuda, cada infant emplenarà a casa les plantilles amb lletres, deixant oberta la porta a la imaginació. Per exemple, ho podem fer lliurement amb: fotos, collages, retalls de revistes... Sempre respectant la plantilla donada, però intentant que quedi atractiu i molt visual per a l'aprenentatge dels infants. Llavors a classe, ho exposarem i tots podrem veure els de tots.

Ja teniu a la vostra disposició el calendari en que us podeu dur aquest quadernet a casa, per elaborar-ho. Us podeu apuntar a la porta de vidre de l’entrada. S’ha de seguir el calendari estrictament per a què tots i totes hi poguem participar.

Un dels objectius d’aquesta activitat és fomentar la bona relació escola-família i el sentiment de pertinença al grup. És una forma de conèixer-nos millor entre tots a través del món de les lletres i potenciant conjuntament l'aprenentatge de la lectura, l'escriptura i l'expressió dels infants, així que estau tots convidats a participar-hi!
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Esperam que també us agradi i que gaudiu d’aquesta activitat en família!

Us deix el de na Conchi, que ha estat qui l'ha començat ;)
Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

2 comentaris:

  1. Conchi te ha quedado muy bonito, como los numeros.Nosotros en marcha, tratando de hacerlo lo mejor posible, y con mucho cariño. Besitos Gael y flia.

    ResponElimina
  2. Gracias, le he puesto mucha ilusión! Deseo que lo disfrutéis, lo veremos el lunes :D Besitos!

    ResponElimina