Pàgines

25 de setembre del 2012

Dues noves activitats de Números i lletres en col·laboració amb les famílies.


ELS NÚMEROS DE LA VIDA” I “LES LLETRES DE LA VIDA”, SÓN DUES NOVES ACTIVITATS PARAL·LELES QUE REALITZAREM CADA SETMANA A PARTIR DEL MES D'OCTUBRE I FINS A FINALS DE CURS, DONANT CONTINUITAT AL “QUADERNET VIATGER” QUE VÀREM REALITZAR EL CURS PASSAT.

 • EN QUE CONSISTEIX? A CLASSE HEM PREPARAT DOS QUADERNS DE FUNDES AMB UNA PLANTILLA PER A CADA NIN I NINA; CADA DIMECRES, UN DELS VOSTRES FILLS ES DURÀ UN D'AQUESTS QUADERNETS (UNA SETMANA EL DE LLETRES I UNA ALTRA SETMANA EL DE NÚMEROS).

AMB LA VOSTRA AJUDA, CADA INFANT EMPLENARÀ A CASA L’ESPAI AMB ELS SEUS NÚMEROS I LLETRES, DEIXANT OBERTA LA PORTA A LA IMAGINACIÓ. PER EXEMPLE, HO PODEM FER LLIUREMENT AMB: FOTOS, COLLAGES, RETALLS DE REVISTES... SEMPRE RESPECTANT LA PLANTILLA DONADA, PERÒ INTENTANT QUE QUEDI ATRACTIU I MOLT VISUAL PER A L'APRENENTATGE DELS INFANTS. LLAVORS A CLASSE, HO EXPOSAREM I TOTS PODREM VEURE ELS DE TOTS.

 • QUAN COMENÇAM? JA TENIU A LA VOSTRA DISPOSICIÓ EL CALENDARI EN QUE US PODEU DUR PARAL·LELAMENT ELS QUADERNETS A CASA, PER ELABORAR-HO. US PODEU APUNTAR A LA PORTA DE VIDRE DE L’ENTRADA, INTENTANT TRIAR SETMANES DIFERENTS PER A QUE ES FACI MÉS MOTIVADOR PELS INFANTS. S’HA DE SEGUIR EL CALENDARI ESTRICTAMENT PER A QUÈ TOTS I TOTES HI POGUEM PARTICIPAR.

TAMBÉ PODREU VEURE LES NOVETATS ENVERS AQUESTA ACTIVITAT AQUÍ, AL NOSTRE BLOG D’AULA: http://cancantopromocio10.blogspot.com.es ON SETMANALMENT HI ANIREM PENJANT LES VOSTRES PRODUCCIONS.

COM JA SABEU, TENIU EN COMPTE QUE HEM DE TENIR MOLTA CURA DELS QUADERNETS, JA QUE ANIRAN A TOTES LES CASES I HEM D’EVITAR QUE ES FASSIN MALBÉ. ÉS UNA TASCA QUE ANIREM ELABORANT ENTRE TOTS. A MÉS, SERÀ UN BON RECORD QUE QUEDARÀ A L’ESCOLA CURS RERE CURS, A LA BIBLIOTECA D’AULA, (COM JA HI ÉS EL QUADERNET QUE VÀREM ELABORAR EL CURS PASSAT I QUE ENS ENCANTA MIRAR!).

 • L’OBJECTIU D’AQUESTA ACTIVITAT ÉS FOMENTAR LA BONA RELACIÓ ESCOLA-FAMÍLIA I EL SENTIMENT DE PERTINENÇA AL GRUP. ÉS UNA FORMA DE CONÈIXER-NOS MILLOR ENTRE TOTS A TRAVÉS DEL MÓN DE LES LLETRES I ELS NÚMEROS, POTENCIANT CONJUNTAMENT L'APRENENTATGE DE LA LECTURA, L'ESCRIPTURA I L'EXPRESSIÓ DELS INFANTS, AIXÍ QUE ESTAU TOTS CONVIDATS A PARTICIPAR-HI!
MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.
ESPERAM QUE US AGRADIN I QUE GAUDIU D’AQUESTES ACTIVITATS EN FAMÍLIA!
Conchi, tutora de la classe de 5 anys.

2 comentaris:

 1. Seguro sera muy divertido hacer esta actividad en familia trataremos, de hacerlo lo mejor posible Gael y flia.

  ResponElimina
 2. Espero de corazón que la disfrutéis! Mi parte ya está lista y los peques han disfrutado de verla. A partir de esta semana, cuadernitos de casa en casa! En marcha! :)
  Besitos! Conchi.

  ResponElimina