Pàgines

21 de novembre del 2012

ENS ACOMIADAM DE NA SOPHIA.

Hola famílies!

A partir d'avui, tenim una baixa a la nostra classe. Na Sophia se'n va a viure a Itàlia amb la seva família, així que es canvia de país i d'escola. Avui ha estat el seu últim dia amb nosaltres i hem aprofitat per acomiadar-nos d'ella. Tots n'hem parlat i hem decidit fer-li un quadern de dibuixos perquè ens recordi sempre.
La veritat és el que els dibuixos han estat vertaderes obres d'art. He de dir que els infants m'han sorprès gratament en el dibuix lliure, fent a na Sophia amb ells, a la seva família... I, fins i tot, posant per si sols paraules com "carinyo", "amiga"... A més, els seus pares han vengut a la classe a les 13'30h; han pogut veure els dibuixos i escolatr les explicacions dels companys...

Na Sophia ha estat uns mesos amb nosaltres, però s'ha fet estimar moltíssim entre tots nosaltres. Ha estat un acomiadament ben emotiu!

Agraïm des d'aquí a la seva família, ja que ens ha regalat un lot de contes i Cds per la nostra classe. A més, els desitjam molta sort en la nova etapa que estan a punt de viure.

Aquí teniu alguna foto del moment:


Salutacions!

Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada