Pàgines

1 d’octubre del 2012

SOM LA CLASSE... DELS PINGÜINS!!!!!!

Hola famílies!

Aquestes primeres setmanes, entre d'altres coses, hem estat fent pluges d'idees sobre quina classe podríem ésser aquest any... Hem reflexionat molt i, entre tots, vàrem decidir que com ens agraden molt els animals, tornaríem a ser un animal.
Vàrem fer un llistat dels animals que més ens agraden i els 3 més votats varen ésser els cavalls, les tortugues i els pingüins. Com ja sabeu, a partir d'aquí vàrem decidir demanar-vos ajuda, a través de la nota que vàrem escriure nosaltres mateixos dimecres passat. Així, aquest cap de setmana tots hem pensat i escrit amb l'ajuda de les nostres famílies quin animal d'aquests tres ens agrada més.

Avui hem fet recompte de totes les respostes que ens han arribat i aquest ha estat el resultat:
-11 vots PINGÜINS (+1 oralment)
-8 vots CAVALLS (+1 oralment)
-3 vots TORTUGUES

Per tant, ja ho tenim decidit, serem l'animal més votat entre tots vosaltres: Som la classe dels Pingüins!!!

Aquí teniu algunes fotos dels recomptes:




Ben aviat ens començarem a endinsar en un Projecte de Treball en relació al nom de la nostra classe... Ens ajudareu? Us mantendrem informats!

Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

2 comentaris:

  1. Hola Conchi con Gael queriamos que ganen los caballos, pero bueno igual estan lindos los pinguins . Besitosss Gael mami y papi.

    ResponElimina
  2. Hola familia!
    La verdad es que las votaciones fueron muy reñidas! Todos pudimos participar y al final han salido los pingüinos... :) Todos estamos muy contentos y motivados! Trabajaremos mucho para aprender muchas cosas en torno al mundo de los pingüinos, de una forma global y siempre a partir de los intereses de los peques :)
    PD: A la profe también le gustaban los caballos... Otra vez será! jejeje
    Conchi.

    ResponElimina