Pàgines

9 d’octubre del 2012

INICI QUADERNET ELS NÚMEROS DE LA MEVA VIDA

Hola famílies! Com ja sabeu, hem iniciat el Quadernet “Els números de la meva vida”.

Es tracta d'un quadernet d’activitats de números, en col·laboració amb les famílies, que realitzam cada setmana fins a finals de curs, donant continuitat al “quadernet viatger” que vàrem realitzar el curs passat. A classe hem preparat un quadern de fundes amb una plantilla per a cada nin i nina.

Cada dimecres, un dels vostres fills es durà a casa aquest quadernet, per elaborar-ho autònomament i en família. Amb la vostra ajuda, cada infant emplenarà a casa les plantilles amb els números, deixant oberta la porta a la imaginació. Per exemple, ho podem fer lliurement amb: fotos, collages, retalls de revistes... Sempre respectant la plantilla donada, però intentant que quedi atractiu i visual per a l'aprenentatge dels infants. Llavors a classe, ho exposarem cada setmana i tots podrem veure els de tots.

Ja teniu a la vostra disposició el calendari en què us podeu dur aquest quadernet a casa, per elaborar-ho. Us podeu apuntar a la porta de vidre de l’entrada. S’ha de seguir el calendari estrictament per a què tots i totes hi poguem participar.

Un dels objectius d’aquesta activitat és fomentar la bona relació escola-família i el sentiment de pertinença al grup. És una forma de conèixer-nos millor entre tots a través del món dels números i potenciant conjuntament l'aprenentatge de la lectura, l'escriptura i l'expressió dels infants.

Aquests dies, l'hem iniciat i l'hem tengut a la nostra biblioteca d'aula. A més, hem exposat el de na Conchi, que ens ha agradat molt! Aquí en teniu les fotos:



Ja sabeu, estau tots convidats a participar-hi! Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
 Esperam que us agradi i que gaudiu d’aquesta activitat en família!
Conchi, tutora de la classe dels Pingüins de 5 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada