Pàgines

17 de maig del 2013

Experimentam amb els colors de Joan Miró.


Hola famílies!
Aquesta setmana, hem experimentant lliurement amb els colors preferits de l'artista Joan Miró. Voleu veure un fragment de la conversa?

Aquests són els colors triats i comentaris dels infants després de realitzar l’activitat:

Inés: Verd i vermell.

He mesclat verd i vermell amb les mans i m’ha sortit un  color verd molt fort.

Desprès he fet cors de colors una cara, un arc de sant Martí i la bandera d’Espanya amb els colors de fusta, sense mesclar cap.

Julian: Verd i taronja.

He mesclat dos colors amb les mans i m’ha sortit un color verd més obscur. I he dibuixat flors al voltant.

Olivia: Groc i vermell.

Al mesclar els colors amb les mans ha sortit el color taronja. També he dibuixat cors, castells un arc de sant Martí i estrelles amb els colors de fusta i mesclant el blau i el negre m’ha sortit negre...

Patri: Clar... el negre és més fosc!

Badr:Verd i vermell.

Al mesclar els colors amb les mans ha sortit un color nou, el marró. Després he dibuixat pluja de nit per a que les plantes puguin créixer.

Patri: Verd i vermell.

Quan he mesclat la pintura amb les mans m’ha sortit el color marró i després he fet un monstre amb els colors de fusta i he mesclat el blau i el rosa i m’ha sortit de color lila! També he fet dues flors de cors.

Alex: Blau i verd.

Mesclant la pintura m’ha sortit un altre color més fosc i pareixia com verd.  I amb les pintures de fusta he fet estrelles i també un cor.

Gael: Groc i verd.

He fet una lluna i fent la mescla  amb pintura m’ha sortit el color verd però més claret.

Pablo: Blau i taronja.

Al mesclar els colors amb les mans m’han sortit diferents colors, havia blau, verd i un poc de marró. I he decorat el quadre amb flors i cors de colors de fusta.

Marwa Ch.:Rosa i vermell.

Quan he mesclat la pintura ha sortit el color vermell però una mica més clar. I amb els colors de fusta he dibuixat una nina, flors, una lluna i cors.

Fran: Vermell i blau.

He mesclat el vermell i el blau i m’ha sortit el color lila! I amb els colors de fusta he fet moltes coses... un vaixell, un tauró, un Pokemon fent caca, un drac amb una casa al cap, un mag disfressat de vampir amb ulleres, una ona gegant...

Salma: Rosa i vermell.

Mesclant els colors m’ha sortit vermell i he decorat el quadre amb una lluna, flors, cors, estrelles i una papallona.

Leo à Blau i Verd.

Quan he mesclat els colors m’ha sortit un color verd més fosc i, quan he xocat les mans amb en Alexandru, ens han quedat les mas de color marró. Després he fet un arc de Sant Martí i damunt al meu cosí amb dues estrelles.

Marwa A.: Vermell i groc.

Mesclant els colors amb les mans m’ha sortit un nou color, el taronja. I després he decorat el quadre amb colors de fusta, he fet una papallona de colors, una lluna, dues estrelles i un cor de colors i un altre de color taronja.

Omniya: Rosa i groc.

Quan he mesclat la pintura amb les mans i la he plasmat al quadre, m’ha sortit el color taronja.

I he decorat el quadre amb els colors de fusta, he fet una reina amb la corona, estrelles, flors i cors.

Aaron: Verd i groc.

He mesclat el color verd i el groc i ha sortit un color groc més clar. He decorat el quadre amb color groc de fusta.

David: Groc i taronja.

Mesclant la pintura m’ha sortit el color taronja però més claret. I he decorat el quadre amb els colors de Joan Miró i he dibuixat una espasa gegant.

Dana: Taronja i Rosa.

Quan he mesclat els colors, m’ha sortit un de nou, el vermell. I crec que decorant el quadre amb els colors de fusta, m’han sortit colors nous.

Jairo: Vermell i taronja.

He mesclat el color taronja i el vermell i m’ha sortit un taronja més fort, quasi vermell! Després he pintat el quadre amb els colors de fusta, amb els colors de Joan Miró.

Salman: Taronja i groc.

Mesclant els colors amb les mans m’ha sortit un color taronja més claret. I he decorat el quadre amb estrelles de Joan Miró i un vaixell, tot ple de colors i ratlles.

Alexandru: Blau i taronja.

Amb els colors que he mesclat amb les mans m’ha sortit el color marró i després he decorat la fulla amb una pilota vermella, flors i ratlles de colors.

Va ser una sessió molt profitosa!
Aquí teniu algunes fotos del moment:




Salutacions,
Conchi i Rosa, classe dels Pingüins de 5 anys.

2 comentaris:

  1. HERMOSA ACTIVIDAD COMO DISFRUTAN !!!!! FLIA CERRATO

    ResponElimina
  2. Fue muy divertido! :) Gracias familia, buen fin de semana y un besito! Fins dilluns!!! :) Conchi.

    ResponElimina